Verfijnd minimalisme; De nieuwe collectie van Charmant Titanium Perfection

CHARMANT Titanium Perfection is een hoogwaardige monturencollectie van de Charmant Group. Door bekwaam Europees ontwerp te combineren met superieure Japanse titaniumexpertise en materialen, is elk montuur een bewijs van uitstekende flexibiliteit, ultiem draagcomfort en pure elegantie.

De nieuwe collectie staat voor comfort en verfijning, minimalisme en ingetogen design. Slanke rechte of vloeiende lijnen in combinatie met volumineuze vormen laten interessante nieuwe contrasten zien. De gewichtloosheid van het montuur en de flexibele bèta-titanium veren zorgen voor langdurig draagplezier.

Dames modellen voor voorjaar/zomer 2021

De ontwerpers hebben zowel lichte als wat meer aanwezige monturen gecombineerd in een collectie van vier verfijnde damesmodellen. De slanke volrand, nylor en randloze monturen zijn chic, eigentijds en comfortabel.

Lichte cat eye vormen en opvallende bovenranden voegen een verleidelijke noot toe aan eenvoudige vormen. Lichtheid wordt geaccentueerd door luchtige veren en hoekstukken, met uitsparingen.

Neutrale tinten en warme bessen kleuren zijn uitnodigende kleurselecties voor het nieuwe seizoen.

Heren modellen voor voorjaar/zomer 2021

De Charmant Titanium Perfection monturen voor heren hebben moderne ronde, rechthoekige en zeshoekige vormen. De modellen worden smaakvol versterkt door aantrekkelijke kleurcontrasten door middel van handgeschilderde kleureffecten.

Elk nieuw model heeft een vleugje design-individualiteit, zoals een vintage neusbrug, gezandstraalde veren of een 3D-detail op de veer in donkere tinten.

De kleuren zijn ingetogen en mannelijk zoals rookgrijs en cool blauw, aangevuld met zachte neutrale kleuren, klassiek zwart, bruin en goud.

Voordelen voor de dragers

• Alle nieuwe monturen zijn gemaakt van premium kwaliteit licht titanium.
• Voor extra comfort bieden bèta-titanium veren extra flexibiliteit.
• De superieure kwaliteit zorgt er voor dat deze monturen duurzaam zijn, zodat dragers er langer plezier van hebben.

Meer informatie

www.charmant.com