Unieke, handgemaakte displays van Monoqool

Het Deense bedrijf Monoqool, die bekend staat om zijn 3D-geprinte brillen, presenteert een nieuw en veelzijdig handgemaakt Store Display Concept, een sterk en in het oog springend designstuk voor de winkelomgeving, een uniek voorstel om de schijnwerpers te zetten op hun innovatieve, duurzame 3D-geprinte monturen.

Toegewijd om hun partners te voorzien van succesvolle tools voor optische detailhandel, heeft het onafhankelijke merk samengewerkt met de Deense ontwerper Mads Hanghøj, voortbouwend op de lokale traditie voor vakmanschap en design van meubels in een geavanceerd en schaalbaar displayconcept dat echt de maatstaven breekt.

De stijlvolle units, die dit seizoen gelanceerd zijn voor de herfst/winter 2021/22 Eyewear-collectie, zijn afgewerkt in prachtig, warm walnootfineer met de look en feel van high-end Deens meubilair. Ze kunnen vrijstaand of aan de muur worden gemonteerd, in verschillende configuraties, om te voldoen aan specifieke eisen en afhankelijk van de grootte van de winkelruimte.

“Monoqool zet zich in om nauw samen te werken met optiekwinkels om de tools te bieden die ze nodig hebben om het merk succesvol te communiceren en te verkopen. Dit nieuwe Store Display Concept is bijzonder veelzijdig en uniek – en biedt een veelvoud aan mogelijkheden aan, passend in elke ruimte…” Allan Petersen – CEO, MONOQOOL

Het concept omvat een Frame Display Unit (voor 39 monturen) en een Brand Explainer / Mirror Unit, waar de details en individuele onderdelen van de frames met precisie en aandacht voor detail voor de klant worden uitgelicht en uitgelegd. Dit gedeelte illustreert ook prachtig de toewijding van MONOQOOL aan 3D-printtechnologie en duurzaamheid, kwaliteiten die fundamenteel zijn voor het merkcredo en zijn onfeilbare drang naar innovatie, kwaliteit en goed design. Tot 5 Frame Display Units kunnen samen naast de Brand Explainer / Mirror Unit worden geïnstalleerd voor een bijzonder uitzonderlijke presentatie van het merk Monoqool in de winkel. MONOQOOL zal exposeren op OPTI MUNICH 2022 op stand C1.647.

Hun innovatieve displaysysteem zal te zien zijn op de OPTI-stand zodat optiekwinkeliers de voordelen en veelzijdigheid uit de eerste hand kunnen ervaren. De display-units kunnen ook rechtstreeks bij het bedrijf worden besteld via info@monoqool.com

Meer informatie

www.monoqool.com