Uitbreiding bij The Reading Company!

1 april is mevrouw Monique Zoeter begonnen als Sales Manager bij The Reading Company. Zij houdt zich bezig met het verder laten groeien van de eigen merken leesbrillen en computerbrillen van Frank and Lucie en het gloednieuwe Vista Bonita, als ook ReadLoop, waarvoor The Reading Company de distributeur is in de Benelux, en Blueberry computerbrillen. Haar werkveld bestrijkt de Benelux en de DACH landen. Monique heeft veel zin in haar nieuwe functie:

“Ik heb zeker zin om met alle leesbrillenmerken te werken. Wat me vooral aanspreekt is dat ieder merk zijn eigen duidelijke concept en dus ook doelgroep heeft. Dat maakt het gemakkelijk om door te verkopen. In de huidige tijd hebben winkels behoefte aan producten met een sterke eigen identiteit. Vista Bonita bijvoorbeeld heeft een geweldige display waardoor de consument zo haar brilsterkte en favoriete kleur kan pakken en afrekenen”.

U zult Monique vanaf nu vaak tegenkomen, zij is veel onderweg naar klanten en van maandag t/m donderdag bereikbaar voor uw vragen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook altijd: monique.zoeter@thereadingcompany.nl en (06) 12 87 23 85.

Meer informatie

www.thereadingcompany.nl