Tweede uitzending van ‘De Tafel van Vier’ op 24 mei

De Academy of Vision Care van Bausch + Lomb start een contactlens talkshow voor professionals waarin actuele en controversiële thema’s worden besproken. Presentator Eef van der Worp, internationaal contactlens expert, en vaste tafelheer Jeroen Mulder, senior docent optometrie, praten elke uitzending samen met Rob Rosenbrand van Bausch + Lomb met een steeds wisselende vierde gast die toonaangevend is op zijn of haar vakgebied.

De contactlens talkshow De Tafel van Vier wordt uitgezonden vanuit de Stijlkamer van de Koninklijke Munt in Utrecht. De uitzendingen kunnen online worden bijgewoond. Aanvang is telkens 16.00 uur, de uitzendingen duren ongeveer een half uur.

In de tweede, op 24 mei geplande, uitzending staat compliance & hygiëne centraal. Hoe voorkom je Corona en ooginfecties. En hoe leg je nu voor eens en voor altijd aan contactlensdragers uit dat leidingwater en contactlenzen niet goed samengaan omdat dit een reële kans op een ernstige ooginfectie geeft. Vierde gast aan De Tafel van Vier is Imke Jacobs, optometrist bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen.

Online bijwonen van de uitzendingen

U kunt zich voor een of meerdere uitzendingen aanmelden via deze link:
ltmedia.webinargeek.com/de-tafel-van-vier-bausch-lomb

U ontvangt na registratie een e-mail met daarin de link naar de uitzending.

Uitzendingen De Tafel van Vier

· Uitzending zondag 24 mei, aanvang 16.00 uur. Compliance & hygiëne met vierde gast Imke Jacobs.

· Uitzending zondag 7 juni aanvang 16.00 uur. Alles online en toch de klant in de winkel met vierde gast Gideon Schipaanboord.

· De uitzending van zondag 17 mei over de Zin en onzin van routinecontroles met vierde gast Cor Schoenmakers is online terug te kijken via deze link:

www.vimeo.com