Tweede Götti winkel opent in Basel

Na de originele winkel in Luzern is dit de tweede Götti-winkel in Zwitserland, die op deze locatie is geopend in samenwerking met de toonaangevende opticien Ramstein Optik. Beide bedrijven zijn verenigd door een passie voor brillen en eersteklas service. Er werd een “ruimte” gecreëerd om de volledige Götti Switzerland-collecties met hun volledige diversiteit te ervaren.

De duidelijke productontwerp-taal wordt weerspiegeld in het winkelinterieur. Glazen, veelal lokaal geproduceerd, worden gepresenteerd in een zeer bijzondere sfeer. Uniek is het brede en complete palet uit de gehele collectie – gecomplimenteerd door een team dat vertrouwen heeft in het merk en daar al jaren nauw mee samenwerkt.

Deze toegevoegde waarde trekt klanten aan dichtbij en ver weg voor een unieke winkelervaring. Het interieurontwerp is gemaakt door Götti Zwitserland en uitgevoerd met behulp van lokale partners. Naast de ruime displaywand, die de producten in het juiste licht presenteert, is het brandpunt een kroonluchter van glazen bollen en meer dan 400 acetaatframes die hangt boven de servicebalie.

 

Meer informatie

www.gotti.ch