Tweede collectie van Wolfin Eyewear

Wolfin Eyewear staat sterker dan ooit. Een jaar na RISE lanceert Technop nu, dankzij de vele positieve reacties en goede doorverkoop, een vervolg op die eerste collectie.

De tweede collectie LIVE gaat over verder leven, overleven, doorgaan. Hoe ga je verder na een zware ziekte, hoe ga je om met een identiteitscrisis of een verplichte carrière switch, hoe verwerk je het verlies van een dierbare of een ongeboren kind. Met de nieuwe collectie wil Inge de veerkracht die elke vrouw in zich heeft in de kijker zetten. Opnieuw delen zes sterke vrouwen hun verhaal en staan ze model voor de collectie.

Inge nam de opmerkingen van de huidige Wolfin Eyewear verdelers (allemaal zelfstandige opticiens) mee in het ontwerp van de tweede collectie. Met als resultaat 8 nieuwe RX en 8 nieuwe SUN modellen die net dat beetje extra hebben. Op vraag van de opticiens ligt de aandacht bij deze nieuwe collectie vooral op acetaat monturen.

Het enige metalen model in de tweede collectie heet Amanda en volgt de fine topline trend door een fijne gekleurde inleg in de bovenkant. Inge ontwierp dit model nadat ze omver werd geblazen door Amanda Gorman tijdens de inauguratie van President Biden. De gekooide vogel op de veer van de bril is een verwijzing naar de ring die Amanda toen droeg, die op zich een verwijzing is naar ‘Why the caged bird sings’ van Maya Angelou en dat maakt de cirkel rond. De eerste collectie RISE was geïnspireerd op het gedicht ‘Still I rise’ van Maya Angelou.

Bij Wolfin Eyewear zullen verhalen altijd blijven primeren. Zowel de verhalen over de inspiratie van de monturen als de verhalen van de ambassadrices.

Ontdek het verder op www.wolfin-eyewear.be of neem contact op om ook Wolfin verdeler te worden via  info@wolfin-eyewear.be.