Tokai Lutina glazen: dankzij succes nu ook grote stockrange beschikbaarZoals u reeds eerder kon lezen, lanceerde Tokai recent het Eye Care Design gamma met als sterproduct Lutina.

Lutina is een nieuw brillenglasmateriaal dat schadelijke UV-stralen filtert boven 400nm. Het vermindert significant de beschadiging van de macula door oxidatieve stress en helpt zo de ogen te beschermen tegen eventuele leeftijdsgebonden maculadegeneratie (AMD).

Door het grote succes van dit glas kunnen we u nu een uitgebreide stockrange aanbieden in 1.67 AS en 1.60/42 AS. Deze Lutina stockglazen zijn voorzien van onze PGC coating (dubbelzijdige ontspiegeling met ultra water-, vuil- en vetafstotende laag), gecombineerd met onze nieuwe P-UV coating. Deze laatste is een coating enkel op de achterkant van het glas. Het unieke kenmerk van P-UV is dat het de UV-stralen absorbeert.

Deze UV-absorptie zorgt ervoor dat de UV-stralen op de achterkant van het glas niet in de ogen gereflecteerd worden zoals bij traditionele glazen. Hierdoor worden de ogen nog beter beschermd.

Meer informatie, prijzen en ranges vindt u in de Tokai catalogus 2016.

Heeft u vragen?

Bel dan naar Steven Petré op 0486 / 16 26 53, hij helpt u graag verder.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VqyW0VaM9cI?rel=0&w=640&h=360]