Titanium brillen, vraag het CHARMANT!

Soepel, licht, duurzaam, ultra comfortabel en hypoallergeen; de voordelen van titanium in de optiekwereld zijn talrijk. Maar kies wel voor hoogwaardig titanium! 

In de jaren 80, toen CHARMANT Group voor het eerst titanium voor monturen gebruikte, realiseerden de ingenieurs zich al snel de unieke eigenschappen van dit materiaal. Gedurende de tientallen jaren dat CHARMANT met titanium werkt, hebben ze veel technologische barrières overwonnen en een enorme hoeveelheid aan ervaring en knowhow opgedaan. CHARMANT heeft zijn eigen titanium legeringen ontwikkeld evenals de machines die nodig zijn om deze optimaal te kunnen verwerken. Met eigen fabrieken in Japan en China produceert CHARMANT meer dan 5 miljoen monturen per jaar en beheert de hele productieketen. Het Japanse bedrijf is aanwezig in meer dan 80 landen over de hele wereld en is marktleider in titanium monturen.

Focus op twee belangrijke titanium collecties

Het merk Ad Lib, dat in 2010 in Parijs is ontworpen, brengt een revolutie teweeg in de wereld van titanium brillen door opticiens alle voordelen van een titanium montuur te bieden (licht, comfortabel, hypoallergeen, duurzaam), in combinatie met een leuk en kleurrijk ontwerp! De collectie is een mix van Japanse innovatie en een Europees design.

Charmant Titanium Perfection, het gelijknamige merk dat in 1980 op de markt is gebracht, is ontwikkeld op basis van vakkundige inhouse innovatie, gecombineerd met de nieuwste technologische productiemethoden en een passie voor superieur comfort. De monturen zijn gemaakt van hoogwaardig Japans titanium, waardoor een uitzonderlijke kwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer informatie

www.charmant.com