Tinted glasses van Silhouette

Randloze brillen met getinte glazen zijn op het moment mega trendy. Je ziet ze overal: op de neus van beroemde rappers en trendy IT-girls zoals Bella Hadid en Rihanna. Dit seizoen duiken ze op werkelijk elke catwalk op, waar ook ter wereld. De TMA – The Icon van Silhouette is dan ook een opvallende must-have. Niet verwonderlijk dus dat Silhouette Rita Ora vroeg voor hun campagne.

Een icoon op aarde… en in de lucht

De iconische TMA bril is het perfecte voorbeeld van minimalistisch design. De TMA mag namelijk regelmatig met astronauten van NASA mee de ruimte in. De vier nieuwe stijlvolle modellen met getinte glazen zijn casual en cool tegelijk. Dankzij getinte glazen zie je de wereld letterlijk door een gekleurde bril. Silhouette biedt een uitgebreide selectie trendy nieuwe modellen aan in nieuwe kleuren met glazen in verschillende vormen.

Verschillende vormen en kleuren

De verschillende vormen en modellen van de nieuwe TMA brillen zijn: Rounded Teardrop, Aviator, Round Butterfly & Angled Butterfly. Ook op het gebied van kleur hebben brildragers heel wat opties. Van Radiant Rose Gold, Cosmic Blue tot Mysthic Ruthenium & Spheric Silver. De brillen zijn – net zoals alle brillen van Silhouette – enorm licht. Het materiaal van de bril is hightech titanium en de brillen zijn, zoals alle TMA brillen, scharnierloos.

Meer informatie

www.silhouette.com