Thrill or chill: nieuwe matic en 3matic van adidas Sport eyewear

De nieuwe matic en 3matic van adidas Sport eyewear bieden zowel vorm als functionaliteit. De moderne monturen met grafische accenten zijn verkrijgbaar in een breed assortiment van kleurcombinaties met nieuwe geavanceerde spiegelglazen. Voor de perfecte look en het scherpste zicht, altijd en overal.

Door groene bossen of de drukke stad hardlopen of steile paden beklimmen met de mountainbike; de matic en 3matic van adidas Sport eyewear stellen niet teleur. De glazen hebben nieuwe, opvallende snufjes en technologieën, zoals verbeterde geribbelde veren met unieke grafische elementen en een neusbrug die zich aan verschillende neusvormen aanpast. De lichte, flexibele en sterke monturen bieden een weergaloos comfort zonder af te doen aan duurzaamheid. De matic heeft een robuustere pasvorm, terwijl de 3matic iets smaller is.

De spiegelglazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die een uitstekende lichtabsorptie garanderen en het contrast verscherpen. De getinte glazen zijn uitgerust met de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™ van adidas Sport eyewear om lichtschommelingen op te vangen. Ook zijn de monturen te voorzien van gepolariseerde en gewone glasopties. De monturen zijn compatibel met glazen op sterkte die in het montuur gemonteerd of via een kliksysteem geplaatst kunnen worden om op elk gezichtsvermogen in te spelen.

De nieuwe adidas Sport eyewear matic en 3matic zijn elk verkrijgbaar in zeven verschillende kleur- en filtercombinaties, waaronder blauwe en gele spiegelglazen. Verkoopadviesprijs vanaf € 99,-.