Thrill or chill: de nieuwe matic en 3matic kunnen alles


Vorm en functionaliteit gaan hand in hand bij de nieuwe matic en 3matic van adidas Sport eyewear. Het zijn moderne monturen met grafische details, beschikbaar in een waaier aan kleuren die goed samengaan bij de nieuwe geavanceerde spiegellenzen. Voor de perfecte look en het scherpste zicht, altijd en overal.

Door weelderige bossen of verstedelijkte jungles rennen, steile paden of zinderende asfalt overwinnen op je mountainbike: de matic en 3matic stellen nooit teleur! De lenzen pakken uit met nieuwe, opvallende snufjes en technologieën, zoals verbeterde geribbelde veren met unieke grafische elementen en antislip-veereinden voor extra stabiliteit. Maar ook een neusbrug die kan aangepast worden aan verschillende neusvormen. De ultralichte, flexibele en stevige monturen beloven een weergaloos comfort zonder in te boeten aan duurzaamheid. De matic heeft een oversize pasvorm, terwijl de 3matic iets smaller is.

De superieure spiegellenzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren die een uitstekende lichtabsorptie garanderen en het contrast verhogen. De getinte lenzen zijn uitgerust met de gepatenteerde Light Stabilizing Technology van adidas Sport eyewear om lichtschommelingen te harmonizeren. Ook zijn de monturen te voorzien van gepolariseerde en basis lensopties. De monturen zijn compatibel met lenzen op sterkte die meteen in het montuur gemonteerd of via een kliksysteem geplaatst kunnen worden om op het gezichtsvermogen van de drager in te spelen.

De nieuwe adidas Sport eyewear matic en 3matic zijn verkrijgbaar vanaf januari 2016, elk in zeven verschillende kleur- en filtercombinaties, waaronder blauwe en gele spiegellenzen, vanaf €99,-.

Meer informatie via: www.silhouette-international.com