Therapeutisch filterglas bij Technop

Technop is ook uw partner voor therapeutische filterglazen. Met CPF biedt Technop u minerale, fotochromatische filterglazen aan die het schadelijke blauwe licht filteren. Daarnaast bieden ze ook een organisch alternatief met een vaste tint, Lucéo.

De minerale therapeutische filterglazen van CPF beschikken over verschillende bijzondere kenmerken en een uitgebreid gamma (enkelzicht, progressief, hoog index materiaal) en zijn daardoor zeer geschikt voor verschillende oogziekten (glaucoom, albinisme, cataract, …).

Lucéo is de organische tegenhanger van de CPF therapeutische filterglazen. Deze glazen zijn de ideale oplossing voor jonge patiëntjes, voor fotofobie patiënten of in het geval van bepaalde aandoeningen waarbij een sterke verbetering van de contrasten nodig is.

Expertise uitbreiden?

Wilt u uw expertise in Low Vision uitbreiden? Sluit u dan zeker aan bij de aangenomen opticiens CPF van Technop.

Bij de aankoop van een testkoffer, zal Technop uw referenties schriftelijk doorgeven aan de oogartsen, ziekenhuizen en orthoptisten in uw regio. Zij zullen op de hoogte gebracht worden van uw investering in de Low Vision filterglazen. U geniet dus van een gratis, gepersonaliseerde en gerichte communicatie door Technop.

Meer weten?

Op de website kunt u meer informatie terugvinden over het aanbod therapeutische filterglazen, alsook een link naar de algemene brochure.

Bestellingen kunnen worden geplaatst via de bestelmodule of via frames@technop.be. Met een leveringstermijn van 3 weken, kunt u zowel plano glazen, glazen op sterkte alsook de clip-ons met de verschillende filters bestellen.

Wenst u aangenomen opticien te worden? Contacteer Technop dan via vanderstraeten.claudine@technop.be