The Flying Bulls Signature Collection bij Red Bull SPECT Eyewear

Red Bull SPECT Eyewear ontwerpt al jaren brillen voor atleten met als doel hun prestaties zo goed mogelijk te ondersteunen. Uitgerust met innovatieve functies bieden de producten echte meerwaarde en weerstand tegen zware omstandigheden. De hoogste kwaliteit gecombineerd met maximale stijl is de drijfveer van het merk en tegelijkertijd ook waar de benaming Flying Bulls vandaan komt.

Flying Bulls delen ook een passie voor stijl, innovatieve technologie en, natuurlijk, uitzonderlijke vliegtuigen. Ze veroveren de lucht met bijvoorbeeld de Corsair en Lightning, de grensverleggende designs behoren tot de meest indrukwekkende vliegtuigen van de luchtvaartwereld.

De gehele collectie met Red Bull SPECT Eyewear en Flying Bulls, die deze zomer nogmaals gelanceerd wordt, staat onder het motto “High above the Sky” en door de unieke geschiedenis van Corsair en Lightning zijn de twee zonnebrillen hiernaar vernoemd.

Niet alleen bemanningsleden van de Flying Bulls zijn veerkrachtig, sterk en toch flexibel, ook de zonnebrillen hebben deze kenmerken. Er is alleen gebruikgemaakt van materialen met de beste kwaliteit, zoals corrosiebestendig roestvrij staal voor lichtheid en stabiliteit. Zo zijn de glazen gemaakt van CR39. Dit materiaal ondersteunt alle positieve eigenschappen van mineraalglas en wordt gekenmerkt door zijn lage gewicht. Overigens zijn de glazen van deze collectie gepolariseerd voor het ultieme zicht in de cockpit.

Het design van deze brillen zijn klassiek. Corsair maakt indruk met zijn elegante pilotenvorm, Lightning valt weer op door zijn iets hoekige vormen. Tijdloze kleuren zoals zwart, mat goud en zilver, gecombineerd met een subtiel gegraveerd logo zijn wat deze brillen perfect maakt voor in de lucht en op de grond.

Verkrijgbaar vanaf 25 augustus.

Model: CORSAIR002

Model: LIGHTNING002