Terug naar écht contact

De Franse regering heeft onlangs bekendgemaakt de maatregelen geleidelijk op te heffen. Dit betekent dat vakbeurzen, conferenties en exposities weer gehouden kunnen worden. Met ingang van 30 juni geldt er voor dergelijke evenementen geen maximumcapaciteit meer, zolang de gezondheidsmaatregelen die nog van kracht zijn, worden nageleefd.

Door de gunstige effecten van de wereldwijde vaccinatiecampagnes en de grootschalige versnelling daarvan, de soepelere voorwaarden voor het internationale reisverkeer, de invoering van een Europese gezondheidspas en het enthousiasme van professionals om elkaar weer te ontmoeten, bevestigt de Silmo Paris 2021 haar geplande doorgang.

“Het weerzien van professionals uit de optiek- en eyewear branche zal, na twee jaar zonder grote internationale bijeenkomsten, alleen maar intenser worden, daar ben ik van overtuigd. Het hele SILMO Paris team maakt zich sterk voor de aankomende editie, en verheugt zich op uw komst! Kortom, het belooft weer een boeiende happening te worden. Ervaringen uitwisselen en elkaar weer ontmoeten in een sfeervolle en inspirerende setting. De kracht en de emotie van fysieke ontmoetingen blijven onvervangbaar – ondanks alle digitale en technologische mogelijkheden.” Amélie MOREL, voorzitter SILMO Paris.

Kom van 24-27 september 2021 naar de SILMO Paris! Een bruisende en inspirerende editie met een persoonlijke touch.

Meer informatie

www.silmoparis.com