Technop, uw specialist in therapeutische filterglazen

De CPF glazen zijn minerale, fotochromatische filterglazen die het schadelijke blauwe licht filteren. Door deze bijzondere kenmerken en het uitgebreide gamma worden deze glazen vaak voorgeschreven door oogartsen bij veel oogziekten zoals glaucoom, aniridie, albinisme, retinitis pigmentosa, fotofobie en maculaire degeneratie. Lucéo is het organische alternatief met een vaste tint. De juiste filter wordt bepaald door testing.

Met een leveringstermijn van 3 weken, kunt u zowel plano glazen, glazen op sterkte alsook de clip-ons met de verschillende filters bestellen.

Wordt aangenomen opticien

Wilt u graag uw expertise in Low Vision verder uitbouwen? Sluit u dan zeker aan bij de aangenomen opticiens CPF van Technop.

Bij de aankoop van een testkoffer, zullen wij uw referenties schriftelijk doorgeven aan de oogartsen, ziekenhuizen en orthoptisten in uw regio. Zij zullen op de hoogte gebracht worden van uw investering in de Low Vision filterglazen. U geniet dus van een gratis, gepersonaliseerde en gerichte communicatie door Technop.

Meer weten?

Op onze website kunt u meer informatie terugvinden over ons aanbod CPF glazen, alsook een link naar de algemene brochure.

Hebt u eerder interesse in Lucéo, het organische alternatief voor CPF? Dan kunt u ook steeds bij ons terecht. Voor meer informatie, klik hier.

Bestellingen kunnen worden geplaatst via onze bestelmodule of via frames@technop.be.

Wenst u aangenomen opticien te worden, kan dit via vanderstraeten.claudine@technop.be