Technop, uw partner voor instrumenten

De IC100 van ICare (links), de rebound tonometer, draagt ergonomie en patiëntcomfort hoog in het vaandel. Het grote scherm maakt de bediening en opmeting veel eenvoudiger.

Dankzij de ICare AMS kunt u meteen een serie metingen uitvoeren of één enkele. De correcte plaatsing wordt ondersteund door de ICare EasyNave en de ICare Easy Pos helpt u om correct te aligneren. De meting is bijna totaal gevoelloos voor de patiënt.

Het all-in-one toestel RET 700 van REXXAM (SHIN-NIPPON) (rechts op de foto) is een compleet toestel met autoref-keratometer en topograaf. Een echte must voor de professionele optometrist. Dit complete toestel kan alle metingen aan en u kunt het uitbreiden met traananalyse. De software van de RET 700 heeft een uitbreiding voor het aanpassen van o.a. Pro Cornea lenzen.

Ook voor complete installaties is Technop uw Partner In Vision! Door onze selectie van merken met hoge kwaliteit (zowel optisch als technisch) en onze correcte service na verkoop, mag u gerust zijn dat uw investering rendabel is op korte en op lange termijn.
Installaties uitgevoerd door de firma TECHNOP zijn steeds op en top afgewerkt. Wij zorgen ervoor dat alle kabels volledig zijn weggewerkt en dat het toestel volledig klaar is voor een comfortabel gebruik, zowel voor de u als voor uw klant.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en eventuele mogelijkheden in uw winkel. U kunt steeds bij ons terecht via 09/218.87.20 of instruments@technop.be.