Technop, uw Partner in Vision

Uw winkel mag open blijven! Daarom wil Technop in deze tijden nog meer uw Partner In Vision zijn. In het gamma van Technop vindt u tal van instrumenten en klein materiaal dat zowel u als uw klanten beschermen.

Dankzij de automatische phoropter van SHIN NIPPON kunt u gemakkelijk en efficiënt refracteren op minstens 2 meter afstand. De gegevens van de autorefractor en lensmeter kunnen ook worden ingevoerd zodat de refractie nog sneller verloopt.

Verkrijgbaar aan zeer uitzonderlijke voorwaarden!

Momenteel is de veiligste manier om uw klant zijn oogdruk te meten, de Icare tonometer. Dit toestel is gebaseerd op een steriele sonde die het oog zeer zacht raakt en zodoende de druk bepaalt. Met een Puf tonometer daarentegen loopt u het risico dat het traanvocht wordt verspreidt met de luchtstoot.

Beschermvenster voor spleetlamp

Technop ontwikkelde een beschermingsvenster dat makkelijk monteerbaar is op uw spleetlamp. Dit plexiglas is 40cm hoog en 25cm breed. Zodoende blijft uw gezicht volledig achter het venster beschermt.

Bollé Safety gelaatscherm DFS2

Het beschermt tegen spatten/druppels en is voorzien van een anti-aandamplaag aan de binnenzijde en van een beschermende film aan de buitenzijde. Het is gemakkelijk in gebruik en kan ook moeiteloos over een bril gedragen worden.

Voor meer informatie, prijzen en bestellingen:

Joost De Muynck – 0476/48 16 34 – demuynck.joost@technop.be
Afdeling Instrumenten – 09/218 87 20 – instruments@technop.be