Technop licht graag enkele must-haves voor uw winkel toe

Technop biedt een ruim assortiment instrumenten aan, van klein materiaal tot units. Op de website www.technop.be/nl/instruments kunt u hiervan een overzicht terugvinden. Hierbij lichten ze graag enkele must-haves voor uw winkel toe.

RET 700

Dit toestel heeft alles in huis om een compleet voorsegment onderzoek uit te voeren. De RET 700 is niet enkel een topograaf maar daarnaast ook een autorefractor – keratometer voorzien van een aberrometer voor het voorsegment en kan daarnaast ook de meibomklier analyseren bij droge ogen.
Met zijn 19 concentrische ringen en een corneale overlapping van 10,4 mm en gebruik makend van zijn 6400 meetpunten berekend hij een zeer grote variëteit van corneale beelden met een zeer grote nauwkeurigheid en kwaliteit. Hij kan de perifere cornea opmeten tot ongeveer 16mm.

Icare IC100 draagbare tonometer

Dankzij de rebounce technologie zijn de tonometers van Icare zeer accuraat en betrouwbaar. Studies hebben reeds meermaals bewezen dat de reproductiefactor van de Icare tonometers zeer hoog is.
Aangezien de patiënt geen hinder ondervindt tijdens de meting zijn externe fouten, zoals bij het dichtknijpen van het oog, zo goed als uitgesloten en kan men ook zeer vlot meten.
Het toestel neemt geen plaats in en kan gemakkelijk worden bijgehouden in een aangepast koffertje.

DR 900

Deze phoropter met LCD visus scherm is het meest complete en intuïtieve toestel op de markt. Met zijn groot touchscreen en mogelijkheden voor alle testen, kan men zeer vlot een complete refractie uitvoeren.
Doordat men de brilsterkte van de lensmeter van Shin-Nippon of Rexxam kan inlezen zal de patiënt gemakkelijker inzien dat hij toe is aan nieuwe glazen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger Carlos Van Der Steen via 0476/48 16 30 of vandersteen.carlos@technop.be.