Technop introduceert nieuwe 2016 collectie oud-Italiaans merk Lozza


Door onze jarenlange succesvolle samenwerking met De Rigo, introduceert Technop met trots het oudste Italiaanse brillenmerk Lozza. Deze vintage collectie past perfect in de hedendaagse cultuur waar retro heel gesmaakt wordt.

Voor de zonnebrillencollectie 2016, heeft dit meest bekende Italiaanse merk Lozza zijn inspiratie gehaald uit hun roots. Hun stijlen en codes hebben ze geherinterpreteerd. Verfijnde materialen en oog voor detail tonen de zorg en passie die de stempel zijn geweest voor dit hedendaagse klassieke merk sinds 1878.

Het leidmotief voor de gehele zonnebrillencollectie 2016, is een volledig nieuwe ‘decoratie’, de vijf horizontale lijnen. De Italiaanse stijl en tijdloze elegantie zijn verzekerd door het vakmanschap in materialen en vormen.

Een brede keuze glazen – met kleurovergang, volledig getint of ontspiegeld – in donkere en lichte schaduwen – is gekoppeld met elegante kleine schildpaddenschelp of degelijke gekleurde monturen met glossy, beschaduwd of mat effect. Zoals altijd, is er veel aandacht besteed aan het gebruik van acetaat van topkwaliteit voor Lozza’s Pure Black en Pure Crystal.

CORONA – SL2253 col. 300

Eén van de vooraanstaande modellen van deze collectie. Dit acetaat en metalen frame springt er uit voor de zorgvuldige aandacht voor detail en voor de perfecte mix van moderne en vintage elementen. De goudmetalen vijf lijnen zijn elegant gecombineerd met het Pure Black acetaat.

ZILO – SL1827L col. 6S8L

Het tijdloze Zilo model, een perfect transparante Pure Crystal acetaat, het kroonjuweel van Lozza’s zonnebrillenproductie sinds 1940, slaagt er elke keer weer in om een innovatie te introduceren. Met een vintage touch, niet alleen door de vorm, maar ook door het gebruik van bruine ‘gradiënt’ glazen.

TRILUSSA – SL4073 col. ANBX

Het hout-achtig acetaat model met rond voorstuk en dikke veren aangepast met Lozza’s nieuwe horizontale metalen lijnen. Minimaal en essentieel, pure en natuurlijke schoonheid.

Info : Technop tel 09/218.87.10 – www.technop.be