TAVAT pakt uit met statementbrillen


Wil je deze zomer gezien worden? Pimp dan je outfit met hét überaccessoire, de zonnebril. Het jonge brillenmerk TAVAT experimenteert met vormen en materialen en steekt zijn klassieker, de pilotenbril, in een gewaagd jasje. De zomer is gedurfd én kleurrijk. En daar hoort de juiste bescherming tegen schadelijk zonlicht bij!

De mooiste zomercollectiesTAVAT is een jong, internationaal brillenmerk dat Italiaanse topambacht combineet met iconisch design. Elk TAVAT-montuur wordt met trots en zorg handmatig vervaardigd door meester-ambachtslui in Italië. En elke collectie getuigt van een stevige portie lef als het op design aankomt. Zo zien de brillen van de Soupan-collectie er met hun ronde brilglazen en metalen afwerking uit als twee doorgesneden soepblikken en pimpte TAVAT zijn klassieke Airman collectie met een extra neusbrug hier en felle metallic kleurtjes daar. Ze zijn de perfecte metgezel op je volgende zomerse citytrip of festivalbezoek.

Natuurlijke bescherming tegen de zonDe zonnebrillen van Tavat zijn voorzien van melanineglazen. Melanine is een natuurlijk element dat in de ogen, het haar en de huid aanwezig is. Het beschermt tegen schadelijke invloeden van zonlicht door UV-licht te filteren. TAVAT gebruikte die inspiratie om een met synthetische melanine geïnjecteerd zonneglas te ontwikkelen. Dat maakt deze zonnebrillen 100% UVA en UVB resistent. De toonaangevende glastechnologie biedt het summum qua oogbescherming met ook verhoogde beeldscherpte, verhoogd contrast en verminderde verblinding. En dit zonder aantasting van de perceptie van kleuren.

Meer informatie via: www.vision-company.be