TAVAT in collab met SM16: “PunKouture”

Een knipoog naar de punkscene: ‘We are doing it our way!’ De visie van SM16 (Statomentale16) is bedacht door Francesco Nicoletti, een inwoner van Matera, en zijn concept is eenvoudig: pronk met je karakter en geef uiting aan je innerlijke verlangen dat zegt: “F*ck it, ik besta, en ik spreek voor mezelf!

Roberta & Francesco ontmoetten elkaar in zijn concept store: Smalti e Colori, een ontmoetingsplaats dat individuen aanmoedigt om hun uniciteit uit te drukken en hun ideeën te delen. Je vindt er de meest unieke brillen. Sindsdien wisselen ze ideeën uit en brainstormen ze. Uit al die ideeën ontstond plots, best heel organisch, een samenwerking.

Een nieuwe limited edition-collectie kreeg vorm, een nieuw concept werd geboren: “PunKouture”.
Een collectie met de nadruk op individualisme, uniciteit, gedurfdheid. Monturen waarmee je opvalt en letterlijk een statement maakt, monturen die meer zijn dan een accessoire, ‘they are a movement’, a state of being, We are doing it our way!

Uiteraard geen collab met TAVAT zonder melanineglazen. Ook de “PunKouture”-collectie is voorzien van de uiterst kwalitatieve melanine zonneglazen voor een ultieme oogbescherming, een verbeterd scherptezicht en een verhoogd contrast.

Maak snel uw afspraak via info@vision-company.be of 09/232 37 20