Sparkle met de Swarovski eyewear collectie

Zonnebrillen en optische monturen zijn stijlkenmerken die het functionele overstijgen met schoonheid. Deze accessoires zijn outfit-game-changers, in staat om de eenvoudigste look te verheffen tot effortlessly chic.

De Swarovski Eyewear Collection van dit seizoen is geïnspireerd op iconische Swarovski-sieradenontwerpen en combineert deze met duurzame luxe.

Zonnebrillen collectie

Ontdek een verscheidenheid aan vormen en maten, waaronder piloten, oversized ovaal, cat-eye en geometrische silhouetten die ter inspiratie naar Swarovski-sieradenontwerpen kijken. 

SK0306-H

De klassieke randloze stijl maakt een comeback en is door Swarovski opnieuw vormgegeven als een opvallende V-vorm silhouet.

SK0310

Deze vrouwelijke vorm heeft zachte gradiënt glazen omgeven door een glanzend acetaatframe en delicaat Swarovski-kristallen details op de slapen voor extra drama.

SK0324-H

Deze gedurfde en oversized vierkante monturen zijn betoverend dankzij de Swarovski-kristallen details op de halfdoorschijnende monturen, een frisse en moderne kijk op een vintage stijl.

SK0327

Deze ovale zonnebril wordt geleverd in een chique M49 bioplastic frame dat volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar is. Terwijl de verleidelijke combinatie van Swarovski-kristalstof en metaaltinten zorgen voor een gepolijste afwerking.

SK0328

Een ingetogen maar vrouwelijk voorbeeld van klassieke brillen, deze oversized zonnebril geeft een verfijnde touch in elke look. Ontworpen met een lichtgewicht acetaatframe, wordt het montuur geleverd met één sprankelend vierkant Swarovski-kristal op elk pootje.

Meer informatie

www.marcolin.com