SILMO Paris 2021, was het maar al zo ver!

Twee jaar sinds de laatste editie, twee jaar virtuele collecties bekijken, twee jaar elkaar alleen via het computerscherm ontmoeten, dat is lang, veel te lang. De gehele optieksector kijkt er enorm naar uit om elkaar weer live te ontmoeten op de SILMO in september, het jaarlijkse hoogtepunt van de branche.

Voor deze ‘reünie’-editie zijn de voorbereidingen in volle gang. Ruim 500 exposanten uit 32 landen hebben zich op dit moment al aangemeld. Bezoekers staan te trappelen om bij te praten, nieuwe collecties te ontdekken, monturen in de hand te kunnen houden en vooral de beleving van een live evenement te ervaren en naar de toekomst te kijken.

Deze editie van SILMO staat in het teken van de toekomst van de branche. Dit thema komt op verschillende manieren aan bod.

Kom van 24 – 27 september 2021 naar de Silmo Paris!

Een bruisende en inspirerende editie met een persoonlijke touch.

Het SILMO NEXT-forum geeft de bezoeker een blik op de toekomst met de belangrijkste optiektrends – in lijn met het digitale magazine Trends by Silmo -, eco-responsible producten, smart solutions, een ‘materiaalbibliotheek’ en een ruimte voor lezingen en workshops, waar onderwerpen over de toekomst van de branche in samenwerking met een aantal experts interactief besproken worden.

De SILMO D’OR-awards worden elk jaar toegekend om het talent en de creativiteit van de merken te belonen. Ook dit jaar zullen deze prijzen weer de ultieme manier zijn om de meest ingenieuze en inventieve creaties van dit jaar te ontdekken.

De SILMO ACADEMY kent ook dit jaar weer een beurs van € 10.000,- toe aan een wetenschappelijk project op optiekgebied. Het is nog mogelijk om een project hiervoor aan te melden.

SILMO uitgebreid sanitair protocol

Tenslotte zal SILMO Paris zoals altijd ook vooral een gezellig en feestelijk evenement zijn, en dit aspect is nu belangrijker dan ooit. Uiteraard zal een uitgebreid sanitair protocol in werking worden gezet, in lijn met de dan geldende regels van de overheid, zodat iedereen zich veilig zal voelen op de beurs. Bekijk hier het uitgebreide sanitaire protocol.