SILMO Parijs 2022: het niet te missen event!

Na de succesvolle reünie in 2021 luidt de komende editie een terugkeer naar de normaliteit in en – nog beter – de beroemde en langverwachte SILMO Paris. Dit is een uitnodiging om terug te duiken in het waanzinnige tempo van de optiek industrie, om het heden te inspireren en de toekomst vorm te geven.

Ze staan te popelen om te gaan. Trouw, historisch, nieuw, corporate of start-up, de exposanten delen allemaal één ambitie: meesurfen op de dynamiek van deze komende editie, die belooft uniek te worden.

Een internationaal zakencentrum en een platform voor de lancering van nieuwe collecties en merken, SILMO Paris is nu HET evenement dat je niet mag missen. Voor 89% van de exposanten en 93% van de bezoekers* is dit evenement om zoveel redenen essentieel voor de sector: de onweerstaanbare gezelligheid van de beurs, de uitgebreide keuze aan merken en producten en de manier waarop informatie wordt gecombineerd met training, innovatie, futurologie en creativiteit.

Creativiteit vormt inderdaad de kern van de brillenindustrie, en SILMO Paris is de weerspiegeling en bron van onvoorwaardelijke steun. In deze volgende editie lanceert de vakbeurs een nieuwe Optical Design Contest 2022, waarvan de juryvoorzitter Emmanuel Gallina zal zijn, ontwerper en artistiek directeur. 

SILMO News

SILMO news is een maandelijkse show die op een originele manier de sector belicht en alle ins en outs van de beurs verkent.

Meer informatie

www.en.silmoparis.com