Silhouette presenteert nieuwe Lite Wave collectie

Wie er goed uitziet, voelt zich ook goed. En wie zich goed voelt, straalt zelfvertrouwen uit. Een vereiste voor succes. Silhouette combineert stijl en comfort in elk model.

De vederlichte modellen van de Silhouette Lite Wave collectie hebben een comfortabele pasvorm en knellen niet op de neus. Ze blijven dus mooi staan, maar laten geen vervelende druksporen achter. Deze modellen met volledige omranding zijn de lichtste brillen op sterkte op de markt. U merkt dan ook nauwelijks dat ze op uw neus staan. Het geheim van hun draagcomfort? De individueel aanpasbare monturen in hoogwaardig titanium.

Licht als een veertje

De vederlichte modellen van de Silhouette Lite Wave collectie hebben een ongelooflijk comfortabele pasvorm en knellen niet op de neus. Ze blijven dus mooi staan, maar laten geen vervelende druksporen achter. Ze passen perfect. Deze modellen met volledige omranding zijn de lichtste brillen op sterkte op de markt. U merkt dan ook nauwelijks dat ze op uw neus staan. Het geheim van hun draagcomfort? De individueel aanpasbare monturen in hoogwaardig titanium.

“Meer dan een modeaccessoire”

Brillen zijn meer dan een modeaccessoire. Ze hebben ook echt een functie, want een bril zorgt ervoor dat u goed ziet. De brillen op sterkte van vandaag zijn het toonbeeld van stijl én functionaliteit. Nu kunt u er fantastisch uitzien terwijl u de hele dag in alle comfort van een perfect zicht geniet. Op kantoor tijdens een belangrijke vergadering, in de auto, in uw favoriete leeshoekje, in de bioscoop, tijdens het shoppen… Uw bril is niet weg te denken uit uw leven.

First impressions

Met Lite Wave maakt u meteen de indruk die u voor ogen hebt: intelligent, ambitieus, sportief, stijlvol, charmant of verfijnd. De Lite Wave modellen imponeren altijd met hun klassieke, tijdloze design en stijlvolle kleuren die nooit uit de mode gaan. De glazen zijn verkrijgbaar in ovale, rechthoekige of trendy kattenoogvormen. Er is dus voor ieder wat wils. De vier verschillende stijlen voor dames en heren zijn elk verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De acht trendy kleuren van deze collectie zijn: spannend Icy Lavender of Velvet Classic, elegant Silky Caramel, Soft Caramel of Intense Blue, Dusky Brown, Smooth Rhodium en Pure Black.

Meer informatie

www.silhouette.com