Silhouette International lanceert eigen merk van luxueuze sportbrillen

Vanaf volgende herfst voegt de baanbrekende Oostenrijkse fabrikant van luxebrillen een nieuw merk toe aan zijn aanbod en zet het zijn licentie voor sportbrillen van het bekende sportmerk Adidas stop.

Silhouette heeft meer dan 55 jaar ervaring met luxebrillen (waaronder meer dan 25 jaar met sportbrillen) en begint binnenkort met zijn eigen collectie van uitmuntende sportbrillen aan een nieuw hoofdstuk in zijn bedrijfsgeschiedenis. De brillen onder de merknaam Adidas Sport eyewear kregen al meermaals lof en vielen al tal van keren in de prijzen, met dank aan de technologische knowhow en het verfijnde design van Silhouette. Onder meer olympische goudenmedaillewinnaars, wereldkampioenen en winnaars van de World Cup kiezen resoluut voor de brillen van het merk, die in Oostenrijk worden gemaakt.

Maar binnenkort ontwerpt en maakt Silhouette International alleen nog zijn eigen hoogstaande sportbrillen in het hoofdkwartier van het bedrijf in Linz. De technologie achter de monturen en de glazen wordt met de grootste zorg ontwikkeld, zodat beide naadloos op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat: een nieuwe collectie sportbrillen van topkwaliteit die uiterst precies zijn vervaardigd. Daar komt heel wat handwerk bij kijken, want dat is de enige manier om brillen te maken die ongelofelijk comfortabel aanvoelen én perfect zitten. De nieuwe sportbrillencollectie zal beschikbaar zijn in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Slovenië, Spanje en bij geselecteerde handelaars in de Europese Alpen, vanaf de herfst.

Meer informatie

www.silhouette-international.com