Silhouette Eyewear lanceert nieuwe dames én heren Elegance collectie

Silhouette lanceert dit najaar een gloednieuwe Elegance collectie. De collectie bestaat uit Venture monturen voor heren en Crystals modellen voor vrouwen. De collectie combineert glamour met uitgesproken vormen, en het draagcomfort waar het brillenmerk om bekend staat. De ontwerpers zijn er wederom in geslaagd een collectie neer te zetten met een luxueuze uitstraling, passend bij de tijd en trends van het jaar.

ELEGANCE VENTURE COLLECTIE

De nieuwe Elegance Venture collectie van Silhouette bestaat uit expressieve mannelijke monturen met een geraffineerde en sportieve look. De brillen hebben niet alleen een luxueuze uitstraling, maar bieden ook comfort en zijn ultralicht.

De Venture modellen binnen de Silhouette Elegance collectie hebben een verbluffend dessin dat hun geraffineerde, mannelijke look accentueert. Deze graveermethode is het summum van juweel- en horlogeontwerp, en geeft de randloze Venture brillen een bijzondere verfijnde afwerking.

Alle exclusieve modellen worden vervaardigd door Silhouette in het hart van Oostenrijk en zijn volledig aan te passen op de drager.

ELEGANCE CRYSTALS COLLECTIE

Silhouette laat de droom van iedere vrouw in vervulling gaan met de Titan Next Generation Crystals monturen uit de Elegance collectie. De ontwerpen ademen de tijdloze en luxueuze designs van vervaardigde juwelen en benadrukken de schoonheid van de ogen.

De monturen met coating in 23-karaats goud zijn met veel zorg met de hand gemaakt in het hart van Oostenrijk. Op de binnen- en buitenkant van de geraffineerde brillenarmen zijn kristallen aangebracht voor een verfijnde look die elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt. Deze unieke brillen weerspiegelen dan ook de natuurlijke schoonheid en beklemtonen ieders persoonlijkheid met hun subtiele sierlijkheid.

Dankzij innovatieve technologieën zijn de Titan Next Generation Crystals monturen niet alleen luxueus en verfijnd, maar ook comfortabel. Elke bril straalt tijdloze schoonheid uit, in een stijl die op-en-top bij Silhouette past.

Meer informatie

www.silhouette.com