Serengeti’s nieuwe Main Line collectie

Serengeti is het unieke merk dat in staat is om geavanceerde glastechnologieën te combineren met design en creativiteit.  Serengeti schakelt in 2021 naar een hoger level met de lancering van de Main Line-collectie die meer dan ooit de diepgewortelde Amerikaanse spirit en het vakmanschap van het merk laat zien, geïllustreerd door de sterke slogan “A TRUE AMERICAN ICON”.

De Main Line-collectie van Serengeti is gericht op diegenen die hun uniciteit, authenticiteit en stijl willen uitdrukken. De collectie onderscheidt zich met een opmerkelijke reeks eigentijdse ontwerpen. De pure en elegante lijnen van de nieuwste Serengeti monturen werden, zoals steeds, met aandacht voor detail en materiaalkeuze ontworpen.

De designs en de unieke kwaliteit van de Serengeti glazen (combinatie van Spectral Control®, gepolariseerde en fotochromatische technologieën) bieden de beste compromisloze ervaring.

De Main Line Collection bestaat onder andere uit de Creator Collection en Driving Heritage Collection, elk met zijn eigen persoonlijkheid en stijl.

De CREATOR COLLECTIE

Het hoogtepunt van Serengeti’s Main Line is bedacht en ontworpen als een artistieke, expressieve en inspirerende lijn, met sterk vakmanschap en passie voor het product zelf. Eén van de blikvangers in de Creator collectie is het model WINONA. Met minerale glazen, een handgemaakt montuur van acetaat en metalen details, is WINONA verkrijgbaar in 4 kleurvarianten, waaronder 2 champagnekleuren – Pink Champagne en Champagne Translucide.

DE Driving Heritage collectie

Deze collectie is een eerbetoon aan het DNA van het merk en restylet iconische Driving ontwerpen, gecombineerd met het beste zonneglas ooit ontwikkeld voor autorijden. Dit leidde tot de creatie van retro vintage rijmodellen, waaronder DANBY. Met minerale glazen, een handgemaakt montuur van acetaat en metalen details, is DANBY verkrijgbaar in 4 kleurvarianten, waaronder Reddish Brown en Shiny Honey.

De Main Line collectie is nu verkrijgbaar. Graag een afspraak? Contacteer Technop via frames@technop.be.
Geselecteerde modellen uit deze collectie zijn beschikbaar met glazen op sterkte, eenvoudig te bestellen via de handige webshop op de site van Technop www.technop.be.