SENSITY 2: Elk licht, altijd en overal

Gedurende de dag hebben we allen te maken met verschillende lichtomstandigheden die telkens een andere oplossing vereisen. Van licht naar donker, van binnenshuis naar buiten, van zonnig tot bewolkt weer.

Sinds 1969 heeft HOYA een eigen technologie voor meekleurende glazen die continu wordt geperfectioneerd. De naam Sensity werd in 2014 op de markt geïntroduceerd en staat voor hoog kwalitatieve brillenglazen die onder invloed van UV-licht kunnen opkleuren tot een zonnebril van categorie 3. Een geslaagde oplossing die de brildrager voorziet van maximaal visueel comfort in alle lichtomstandigheden en tegelijkertijd een optimale bescherming voor de ogen garandeert. Gedaan met het continu wisselen van bril.

Vanaf nu is Sensity 2 de nieuwe norm. De glazen kleuren nog intenser, wat zorgt voor een contrastrijk zicht. Ze bieden een volledige UV-A en UV-B bescherming en binnenshuis ontkleuren ze dubbel zo snel als de vorige generatie Sensity.

De vernieuwde Stabilight Technology garandeert stabiele prestaties in alle klimaat- en lichtomstandigheden. De Precision Technology bestaat uit een ultramodern “spinningproces” met gepatenteerde kleurpigmenten. Deze technologie resulteert in een uitzonderlijke optische en duurzame kwaliteit en is verkrijgbaar in combinatie met vrijwel alle unifocale, bifocale en progressieve glasdesigns van Hoya.

Sensity 2 is reeds beschikbaar in de tinten zilvergrijs en bronsbruin. In het najaar voegt Hoya hier nog smaragdgroen aan toe.

Meer informatie

www.hoyavision.com