SEIKO SmartZoom: moeiteloos kijken in onze digitale wereld

Al decennialang is Seiko wereldwijd een pionier en leider in brillenglazen.

Elke nieuwe ontwikkeling houdt rekening met de wensen van de brildrager en schenkt de meest precieze, esthetische en aangename kijkervaring die mogelijk is. Deze eindeloze zoektocht naar innovatie stelt Seiko in staat om performante glazen aan te bieden, met een sterke nadruk op esthetische tevredenheid.

Maak kennis met SEIKO SmartZoom

Veel volwassenen gebruiken nu meer dan twee uur per dag digitale apparaten. Dit kan digitale vermoeidheid van de ogen veroorzaken, waarvan de symptomen hoofdpijn, nekpijn en vermoeide ogen kunnen zijn. SEIKO SmartZoom is ontworpen om uw ogen aan te passen aan het gebruik van digitale toestellen, waardoor u een uitzonderlijk goed zicht krijgt en de digitale vermoeidheid van uw ogen afneemt.

De innovatieve SEIKO SmartZoomglazen garanderen een relaxed zicht tijdens beeldschermwerk en een vlotte omschakeling tussen kijkafstanden.

Vier fasen van slimme precisie

SEIKO SmartZoom is speciaal ontworpen om comfortabel met digitale apparaten te werken. De ingebouwde convergentietechnologie verlicht spanning op de oogspieren en maakt relaxed overschakelen tussen kijkafstanden mogelijk.

De zoomsterkte bestaat in vier varianten en is dus precies afgestemd op individuele noden. Bij sterktes van 0.50 – 0.75 – 1.00 – 1.25 dpt wordt elke waarde berekend volgens de leeftijd, levensstijl en de graad van digitale oogvermoeidheid. SEIKO SmartZoom is verkrijgbaar met 3 verschillende coatings: SuperResistantBlue, RoadClearCoat en SuperResistantCoat.

Meer informatie

www.seikovision.com