Seiko Optical Benelux kondigt de wereldwijde lancering aan van SEIKO Brilliance

Seiko presenteert SEIKO Brilliance, het nieuwe multifocale brillenglas met een intelligentie die voldoet aan de hoogste eisen van brildragers: uitstekend zicht, ultiem comfort, ongekende individualisering en ongeëvenaarde esthetiek.

Het glas, de belichaming van 7 gepatenteerde technologieën, bewijst dat Seiko’s zoektocht naar precisie al 135 jaar lang geen grenzen kent.

Compromisloze precisie voor brildragers die topprestaties eisen

In deze competitieve wereld is SEIKO Brilliance het antwoord voor degenen die zich niet laten tegenhouden in hun streven naar succes. De technologische intelligentie van het glasdesign staat ten dienste van de prestaties van de brildrager. Innovatie heeft voor Seiko enkel zin als het op een competente en precieze manier beantwoordt aan de zeer persoonlijke verwachtingen van de drager.

Nieuw: een ultra-gepersonaliseerd glas met een exclusieve designcode voor elke drager

Seiko heeft met de SEIKO Personal Design Selector een grote stap voorwaarts gezet in het personaliseren van glazen: na een studie van de visuele behoeften van de drager, verrijkt met de analyse van zijn vorige brillenglazen en volledige metingen, zal de software een optimaal aangepaste ontwerpcode configureren tussen meer dan 300 geometrievarianten. Dit resulteert in een exclusief design op maat van de klant.

Alleen het hoogste niveau van esthetiek geeft u het grootste zelfvertrouwen

SEIKO Balance Zone Technology vermindert het vergrotingseffect en de randdikte van het glas aanzienlijk en behoudt het natuurlijke uiterlijk van de brildrager. Het is de perfecte combinatie van maximale visuele prestaties en verfijnde elegantie.

Harmonieus binoculair zicht en ontspannen ogen

De in het ontwerp van SEIKO Brilliance geïntegreerde en gepatenteerde TWINEYE 360° Modulation Technology biedt een perfect visueel compromis voor brildragers met verschillen in het voorschrift voor het rechter- en linkeroog.

De glazen zijn geoptimaliseerd om een perfect gesynchroniseerd binoculair zicht te bieden, zowel in het verticale vlak (identieke waargenomen additie) als in het horizontale vlak (vermindering van perifere prismatische effecten). De ogen blijven de hele dag ontspannen en de brildrager ervaart een beter 3D-zicht.

Hoogste comfort tijdens het gebruik van meerdere digitale schermen

SEIKO Digital Zoom Equalizer Technology biedt de gebruiker een comfortabel en aangenaam gevoel in het nabij- en intermediair gezichtsveld bij het gebruik van de verschillende schermen. De toevoeging van een laag astigmatisme in de periferie maakt het mogelijk de corridor zoveel mogelijk te verbreden, waardoor de brildrager vlotter kan schakelen tussen digitale schermen op verschillende kijkafstanden.

Vervormingen zijn verleden tijd: een uniek productieproces voor een natuurlijk zicht

De constante verandering van het focuspunt tussen nabij-, intermediair en verzicht beïnvloedt het vergrotingseffect en leidt tot een gevoel van ongemak: objecten worden op een andere grootte waargenomen dan ze in werkelijkheid zijn.

SEIKO Brilliance is het eerste brillenglas dat gebruik maakt van de dubbelzijdige progressieve technologie SEIKO Intelligent Magnification Control. Om het waargenomen vergrotingseffect te verminderen, is de werking van de toplaag van het frontoppervlak afhankelijk van de ametropie: In geval van hypermetropie worden de krommingsstralen van het glas afgevlakt in de zone van het nabijzicht. Bij myopie zijn de krommingsstralen van het glas gebogen over de nabije gezichtszone. Iedereen ervaart weer een beeld dat dichter bij de werkelijkheid staat.

SEIKO Brilliance biedt de opticien een grote kans om zich te onderscheiden. Het SEIKO Brilliance gamma is vanaf nu bestelbaar.

Meer informatie

www.seikovision.com