SEIKO FogLessCoat : continu helder zicht in alle omstandigheden

De COVID-19 pandemie heeft ons allemaal voor extra uitdagingen gesteld. Een belangrijk probleem dat veel brildragers nu ervaren bij het dragen van mondmaskers, al dan niet ter bescherming of om professionele doeleinden, is het ongemak van aangedampte brillenglazen.

Het fenomeen van aangedampte glazen treedt overigens in nog tal van andere dagelijkse situaties op. Denk maar aan wanneer u een ruimte betreedt met een significant temperatuurverschil, u buiten aan sport doet, of wanneer u staat te koken.

Zou het niet comfortabel zijn om altijd en overal te genieten van een helder zicht? Absoluut! Seiko biedt u daarom een gepaste oplossing met de SEIKO FogLessCoat. Wanneer lucht condenseert, ontwikkelen zich minuscule waterdeeltjes die zich aan het glasoppervlak hechten. Dit veroorzaakt het hinderlijke aandampen van de glazen.

SEIKO FogLessCoat houdt het zicht van de brildrager op een betrouwbare manier helder, veilig en dampvrij. In tegenstelling tot andere oplossingen op de markt, verdeelt SEIKO FogLessCoat de condensatie gelijkmatig over het glasoppervlak. Dat doet het door de oppervlaktespanning aan beide zijden van het glas te verminderen. Het vocht kan dus sneller verdampen, waardoor de glazen onder alle omstandigheden helder blijven.

Om ervoor te zorgen dat de antidamp coating zijn werking voor langere tijd gegarandeerd blijft, moeten de glazen regelmatig gereinigd worden met een specifieke vloeistof: SEIKO FogLess Clean + Protect, gratis geleverd bij elk paar Seiko brillenglazen voorzien van SEIKO FogLessCoat. Er is slechts één druppel per week aan beide zijden van het glas nodig om de werking van de SEIKO FogLessCoat te verzekeren. De levensduur van de coating wordt erdoor verlengd en de glazen kunnen langer schoon worden gehouden. Minimale inspanning voor een maximaal resultaat.

SEIKO FogLessCoat is, op enkele uitzonderingen na, verkrijgbaar op alle Seiko brillenglazen, in verscheidene brekingsindexen. De coating kan gecombineerd worden met gepolariseerde, gekleurde of fotochromatische glazen. Wist u al dat Seiko 3 jaar kwaliteitsgarantie biedt op alle coatings? Ook SEIKO FogLessCoat geniet van deze garantieperiode.

Ervaar het verschil!

www.seikovision.com