Safilo en Isabel Marant kondigen 10 jarige overeenkomst aan

Safilo en Isabel Marant kondigen een nieuwe wereldwijde licentieovereenkomst aan voor de komende tien jaar voor het ontwerp, de fabricage en de distributie van Isabel Marant zonnebrillen en monturen. De eerste Isabel Marant-collectie wordt gelanceerd met de lente / zomer 2021 lijnen.

“We zijn verheugd om een van de coolste Franse designmerken te verwelkomen in ons portfolio. Hun unieke expressie en iconische stijl vallen op binnen het geavanceerde luxe design segment.”

“We zullen ons richten op het weerspiegelen van de kenmerkende Parijse stijl van het merk door middel van de brillencollecties om zowel vrouwen in Frankrijk als over de hele wereld aan te spreken en het merk uit te breiden in deze belangrijke productcategorie. ” aldus Angelo Trocchia, CEO van Safilo Group.

“De expertise en capaciteiten van Safilo op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van brillen, evenals hun kwalitatieve en wijdverbreide distributiebereik, zijn de cruciale factoren die ons ertoe brengen deze uitdaging aan te gaan bij onze allereerste licentieovereenkomst voor brillen. We waren op zoek naar een partner die in staat was om ons idee van een kleermakersinterpretatie te vertalen naar een accessoire dat symbool staat voor de hedendaagse stijl, ”aldus Isabel Marant. “Met Safilo delen we dezelfde creatieve energie en enthousiasme om te experimenteren en we zijn er zeker van dat we samen onze klanten in Frankrijk en daarbuiten zullen verrassen.”

Meer informatie

www.safilogroup.com