Roveri Eyewear: tijdloze luxe en de CLM-7 zonnebrillen

De elegante, unieke panto ontwerp voor mannen, dat in de nieuwe beelden verschijnt met de oprichter van het merk Michele Claseri in Los Angeles, combineert moderne sportieve en luxe stijl met een tijdloze en compromisloze prestatie. Het zonnebrilmodel CLM-7 is nu gelanceerd in twee kleuren.

Top kwaliteit. Innovatie. Aandacht tot in de kleinste details. Zoals de precisie en de finesse van de meest gewilde sport auto’s, is Roveri Eyewear’s CLM-7 concept een project van een uitzonderlijk kaliber, ontwikkeld in Italië met experts op het gebied van koolstofvezel.

Zonnebril model CLM-7 – Verkrijgbaar in twee unieke kleurstellingen van zwart of bruin – zijn rijk aan persoonlijkheid, en biedt tegelijkertijd veelzijdigheid voor dagelijks gebruik maar ook voor speciale gelegenheden. Deze nieuwkomer voor het herfst/winter seizoen 20/21, heeft de zonnebrillen met een patroonafwerking die te vergelijken is met dat van marmer, en biedt een speciaal en elegant detail die afgestemd is op de mannelijke kenner van design, mode en snelle auto’s

Het fijne en harmonieuze design van de zonnebrillen heeft beta titanium pootjes, een prachtige aanvulling op het luxueuze carbon, evenals de acetaat uiteindes. Elk model is voorzien van premium Zeiss gepolariseerde zonneglazen van de hoogste kwaliteit voor een superieur, helder zicht en 100% bescherming tegen UV-straling.