Rodenstock introduceert nieuwe bedrijfsfilosofie

Tijdens de optiekbeurs Be Optic 2020 presenteert Rodenstock haar nieuwe filosofie: B.I.G. VISIONTM FOR ALL – Biometric Intelligent GlassesTM.

Het bedrijf introduceert een essentiële verandering als het gaat om multifocale glazen. Rodenstock erkent dat elk oog anders is. Daarmee is Rodenstock de eerste glasleverancier die het individuele oog meet en deze duizenden meetpunten gebruikt om glazen te produceren waarbij biometrische intelligentie is geïntegreerd om haarscherp zicht te bieden.

Het allereerste hypernauwkeurige multifocaal glas dat gemaakt is van een compleet biometrisch oogmodel

Bij Rodenstock onderzoeken ze de biometrie van het hele oog. Dit is inclusief de lengte van het oog en enkele duizenden meetpunten binnen het oog – “hiermee gaan we verder dan de huidige standaard binnen de industrie.” zegt Anders Hedegaard, CEO van de Rodenstock Group. Alle relevante biometrische gegevens die worden vastgesteld door de combinatie van de DNEye®  Scanner en de gepatenteerde technologieën worden direct in de glazen geïntegreerd, wat resulteert in het meest nauwkeurige brillenglas ter wereld.

Bezoek Rodenstock op stand 25 en kom alles te weten over deze nieuwe filosofie!