Rodenstock gaat een stap verder met Colormatic® 3

Rodenstock bezorgt u standaard scherp zicht met B.I.G. Vision®, maar dankzij Colormatic® 3 gaan ze een stap verder: ze verzekeren u het scherpste zicht in alle lichtomstandigheden!

Colormatic® 3 is de nieuwe en snellere generatie meekleurende brillenglazen van Rodenstock en past zich perfect aan veranderende weersomstandigheden aan. En dit wel 365 dagen paar jaar.

Het is dan ook 365 dagen per jaar dat Rodenstock ColorMatic® 3 bij u in the picture wilt zetten. En dit zowaar met een korting van 50%! Bent u ook benieuwd naar alle voordelen van dit glas?

In vergelijking met Colormatic IQ 2 kleurt deze variant minstens 30% sneller terug. En zo biedt u uw klanten een permanent ontspannen en scherpe visuele ervaring. Daarnaast beschermt Colormatic® 3 tegen UV-straling & vermindert het schadelijk blauw licht. Het ideale glas voor lichtgevoelige ogen.

De ColorMatic familie is populair bij opticiens & consumenten. Want als opticien maakt u indruk bij uw klanten met deze aanvulling op hun optische bril dankzij de toevoeging van ColorMatic® 3 Sun aan het portfolio! Dit zijn de ideale glazen om buiten mee te sporten of wanneer u bij zomers weer wil afwisselen tussen een plekje in de zon of de schaduw .

Het aanbod aan kleuren binnen ColorMatic was al enorm, en nu kan u dankzij het ColorMatic® 3 Sun-gamma én de nieuwe modieuze mirror coatings in totaal 12 kleurvariaties creëren. Dat zijn 12 combinaties voor een perfecte look.

Licht verandert, maar scherp zicht blijft.. met ColorMatic®!

Stapt u ook mee in het ColorMatic-succes? Contacteer de customer support-afdeling van Rodenstock voor verdere vragen of bestellingen via tel: 03 880 15 55 of email: sales@rodenstock.be.