Rodenstock België: “Eyes on Success; een dankwoord aan onze fantastische medewerkers”

De recente voorjaarscampagne van Rodenstock heeft een schitterend succes behaald. Dit succes is te danken aan de fijne samenwerkingen met opticiens en aan de buitengewone inzet van hun toegewijde teamleden. Teamleden uit alle afdelingen bij Rodenstock hebben ongelooflijk hard gewerkt om de volledige voorjaarscampagne tot een succesvol einde te brengen en om alle opticiens gedurende de hele maand mei te ondersteunen waar nodig. Dit heeft geresulteerd in een campagne die de verwachtingen van Rodenstock heeft overtroffen. Rodenstock zet graag haar team in het zonnetje.

 

Elk teamlid heeft een onschatbare rol gespeeld in het succes, van de vriendelijke glimlach van vertegenwoordigers in de optiekzaken tot de toewijding en behulpzaamheid van de dames bij Sales Support. Ook de creativiteit van het marketingteam, de precisie waarmee de vaardige IT’ers iedereen bijstonden en het nauwkeurige inslijpatelier voor alle extra verkochte in te slijpen glazen verdienen de waardering van Rodenstock. Niet te vergeten de General Manager, die de campagne nauwlettend heeft gecoördineerd. Deze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot een van onze meest succesvolle campagnes tot op heden. Het resultaat? Een schitterende prestatie die niet enkel succes opleverde in termen van cijfers en grafieken, maar ook een waardevolle band heeft gerecreëerd tussen het team van Rodenstock en hun klanten. Rodenstock heeft vertrouwen opgebouwd en relaties versterkt. Het overtreffen van verwachtingen en de vreugde van het gezamenlijk behalen van doelen definieert Rodenstock echt als team.

 

Namens Rodenstock: nogmaals bedankt aan het hele team voor hun bijdrage en het harde werk dat ze hebben geleverd! Jullie zijn de helden achter de schermen, de drijvende kracht achter het succes en achter Rodenstock.

Tags: