Red Dot Design Award gaat naar Eschenbach

De Red Dot-jury heeft zich weer gebogen over de verschillende inzendingen. De resultaten zijn inmiddels bekend gemaakt. Eschenbach was met de collecties Titanflex en Brendel een van de gelukkigen.

Trouw aan het motto ‘Op zoek naar goed ontwerp en innovatie’ beoordeelde de jury van ongeveer 40 leden de inzendingen op niveau van innovatie, functionaliteit, vormelijke kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. Deze eervolle vermelding wordt toegekend aan bijzonder goed uitgevoerde ontwerpen met uitstekende functionaliteit van ontwerpers die aantonen dat ze de behoeften van hun klanten goed hebben begrepen.

TITANFLEX 824099_10

De futuristische vorm met HD-acetaat zorgt voor een compleet nieuw concept. De flexibele en robuuste Titanflex met het door Eschenbach gepatenteerde geheugenmetaal stelt nieuwe normen op het gebied van design en kwaliteit.

Brendel 906125_50

Deze interpretatie van de legendarische dameszonnebril in de Jackie Onassis-stijl uit de jaren ’60 concentreert zich op de trendy voorkant. De grote Cat-eyevorm met doorschijnende kleuren vertoont een zacht aangezicht.

Meer informatie

www.eschenbach-eyewear.com