Red Dot Award voor Titan Minimal Art PulseWereldwijd gingen al meer dan tien miljoen stuks van de iconische Titan Minimal Art brillen (amper 1,8 gram!) over de toonbank.

Meer dan reden genoeg dus tot vieren voor het Oostenrijkse familiebedrijf Silhouette. Silhouette stelt voor: de Titan Minimal Art Pulse. De Silhouette veeruiteinden met kleurrijke accenten, de glasbevestigingen in twaalf frisse kleuren, de twaalf leuke glasvormen … Deze feestcollectie doet elk gezicht schitteren.

Dankzij het uitzonderlijke ontwerp werd de Titan Minimal Art Pulse al snel bekroond met de ‘Red Dot Award: product design 2016’. Deze prijs wordt toegekend door een vakjury in de categorie ‘Design Concept’.

Achtste bekroning voor iconische brillen collectie van Silhoutte

Silhouette valt hiermee al voor de vierde keer in de prijzen met een Red Dot Award, een hoog aangeschreven onderscheiding voor designkwaliteit. In totaal is dit al de achtste prijs die de iconische Titan Minimal Art binnenrijft sinds zijn lancering in 1999.

Dit jaar werden meer dan 5200 producten uit 57 landen beoordeeld. 41 vakkundige ontwerpers durfden het aan om hun ontwerpen voor te leggen aan de nauwgezette, kritische jury. De selectiecriteria waren onder meer de innovatiegraad, vormkwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van het product.

Meer informatie: www.silhouette-international.com