Police maakte brillen voor hele “special agents”

Het merk POLICE is teruggekeerd naar het zilveren scherm in de Sony Pictures-film “Men in Black: International”, waarin de “Men in Black” bezig zijn met een nieuwe missie met stoere, nieuwe politiebrillen.

Door deel te nemen aan “Men in Black: International” bevestigt Police haar internationale, intergalactische roeping, zegt het bedrijf, en brengt het de vormen en stijlen terug die het succes van het merk door de jaren heen hebben opgebouwd, zoals het historische adelaarssymbool. Agenten H en M komen in actie met een exclusief ontworpen stijl, codenaam: Police SPL872. Een volledig zwarte, glanzende acetaatzonnebril met een vierkant voorstuk, gerookte lenzen en metalen afwerking op de tempel die een gestileerde Police adelaar voorstelt.

De minimale maar gedurfde vorm van deze stijl maakt het de perfecte accessoire die het elegante uniform van de ‘special agents’ laat opvallen. Police laat natuurlijk geen kans liggen om de verpakkingen een totale men in black look te geven. Zo staat er MIB (Men in Black) op het briletui wat een persoonlijke touch geeft. Tevens heeft Police een ketting met een siliconen MIB dogtag met stalen Police omlijsting ontworpen om de intensieve samenwerking nog beter tot zijn recht te laten komen.

Een perfecte set voor in ieders etalage met bijvoorbeeld de filmposter als ondersteuning.

Meer informatie

www.derigo.com