Polette viert de zomer in Amsterdam

Polette vond dat het tijd was om de zomer te vieren. Op donderdag 26 juni gooiden ze de deuren van de winkel in de Amsterdamse Kinkerstraat wijd open. Diverse bloggers, stylisten, pers en klanten woonden deze avond bij om de nieuwe zonnebrillencollectie te bewonderen en natuurlijk te passen. Er werd gezorgd voor bijzondere drankjes en er kon gedanst worden op de deuntjes van DJ Manuelo. Eyeline was erbij!

Polette is opgericht door de fransman Pierre Wizman. Na een reis in China ontdekte hij dat een bril helemaal niet duur hoefde te zijn. Hij scoorde brillen voor een paar euro’s en daar begon het avontuur van Polette. Aanvankelijk begon Polette als een webshop, maar de stenen winkels worden volgens Pierre steeds belangrijker: “mensen willen voelen en ervaren hoe een bril is”.

De feestavond was georganiseerd om de nieuwste zonnebrillencollectie te presenteren. Je ziet direct dat de brillen van Polette niet basic zijn. De ontwerpen zijn opvallend, groot, kleurrijk en bijzonder. Bovendien wordt er niet raar opgekeken als de klant zijn bril met groene, paarse of blauwe glazen wil bestellen. Niet alleen de brillen zijn stijlvol bij Polette, ook de mensen die op dit feest verschijnen zijn hartstikke hip. De winkel wil de ZARA van de brillenwereld zijn; fashionable items, tegen een laag tarief.

Bekijk onderstaande fotogalerij voor een sfeerimpressie.

Meer informatie

www.polette.com