Opticiens en Bausch + Lomb werken samen met Recyclens

Er zijn al 100 opticiens die deelnemen aan het Biotrue® ONEday Recyclensprogramma en er kunnen er nog meer bij. Bausch + Lomb streeft naar minimaal 150 lokale inzamelpunten voor het recyclen van de Biotrue® ONEday daglenzen, blister en folie. Bent u er daar binnenkort één van?

Elke deelnemer ontvangt Recyclens-displaymateriaal, folders, verzamelboxen voor de klant en een speciale aluminium verzamelcontainer. Uw klant verzamelt het restmateriaal in een speciale box die hij bij u afhaalt en ook weer bij u inlevert. U stuurt de restmaterialen naar Bausch + Lomb, die ervoor zorgt dat met de diverse restmaterialen nieuwe, duurzame producten worden gemaakt. Behalve dat dit programma goed is voor het milieu biedt het u als opticien meer traffic in de winkel en tevens de mogelijkheid het contact met uw klanten op een sympathieke manier te versterken.

Bekijk snel de animatie! Deze animatie kunt u tevens zelf tonen in de winkel of posten via social media. Vraag uw Bausch + Lomb vertegenwoordiger naar de mogelijkheden.