Ontdek de tinten van de natuur in de brillen van neubau eyewear

Te midden van de creativiteit, concentratie en interactie van het dagelijks leven, wordt de natuur beschouwd als een plaats van verlangen en rust – een plek die onze gemoedstoestand verbetert, ons kalmeert en de bron van al het leven is.

Geïnspireerd door de affiniteit van mensen met de natuurlijke wereld, introduceert het Oostenrijkse brillenlabel neubau eyewear een nieuwe reeks gekleurde optische monturen die de schoonheid en levendigheid van onze landschappen en oceanen vieren.

Gebaseerd op de overkoepelende kleurendiversiteit van de natuur, presenteert het duurzame brillenlabel natuurlijke tinten die doen denken aan het ochtendlicht in een bos, de gouden reflectie van de woestijn, de levendige energie van groene planten en de levendige blauwe tinten van de zee. neubau eyewear maakt ook gebruik van de natuur als het gaat om de materialen van de monturen.

De monturen van het duurzame materiaal naturalPX zijn vanaf mei 2020 verkrijgbaar in de kleuren Pacific Tortoise Matte, Midnight Tortoise Matte, Dune Tortoise, Forest Tortoise en Ruby Tortoise Matte.