Ontdek de sportieve Adidas collectie

De Adidas Originals-collectie gaat verder dan het sportveld en betreedt de stedelijke culturele scene. De principes van fair play, prestatie en teamwork zijn de motivatie om nieuwe verhalen te creëren. 

De collectie wordt gekenmerkt door het iconische Trefoil-logo dat een onmiskenbaar symbool is van de creativiteit en taal van Adidas Originals.

OR0001

Klassieke inspiraties en een vernieuwd ontwerp voor deze Asian-fit stijl met afgeronde glazen. Een flexibel frame met een lichtgewicht slanke geheugenmetaalconstructie. Het Adidas Originals Trefoil-logo is met laser gegraveerd op de slapen.

OR0010

De stijl is geïnspireerd op de jaren 90 en de smalle proporties en het cat-eye silhouet bieden een ingetogen, coole look. De taps toelopende veren van het montuur zijn voorzien van een metalen embleem dat is gegraveerd met het Adidas-logo.

OR0023

Dit model is geïnspireerd op sport en biedt een edgy look. Contrasterend kleuren aan de binnenkant en rubberen veren in TR90 met speels logo en klaverblad maken dit een klassieke Adidas Originals-stijl.

OR0036

Een vierkante vorm opnieuw geïnterpreteerd met een modern design. Een lichtgewicht gefreesde metalen constructie met gekleurde geëmailleerde profielen die de voorkant en de slapen verfraaien. De Adidas Originals Trefoil is met laser gegraveerd op de slapen.

OR0038

Een cat-eye stijl die een eigentijdse en trendy look uitstraalt. Het adidas Originals-logo is gelaserd op een driedimensionale aluminium plaat op de slapen en de kleur is afgestemd op de gespiegelde glazen. 

OR0040

Een klassieke en gemakkelijk te dragen vierkante acetaat model. Een modern geometrisch ontwerp kenmerkt de pootjes, waarop het iconische gegraveerde Adidas-logo opvalt.

OR0044

Een vierkante vorm met zacht afgeronde lijnen die doen denken aan jaren negentig design. Een unisex montuur met een sportieve uitstraling versterkt door felle kleurcontrasten op de voorkant en pootjes. De slapen zijn gemaakt van rubber en TR90, wat zorgt voor een driedimensionaal, oversized Originals-logo.

OR0045

Een vlindervorm voor een eigentijdse look die de bepalende stijl van de jaren 90 opnieuw interpreteert met een sportieve touch. De veren, in contrasterende kleuren vanaf de voorkant van het montuur, zijn gemaakt van een mix van rubber en transparant materiaal dat een 3D-effect geeft aan oversized Adidas Originals Trefoil-logo. De verstelbare tips zijn gemaakt van TR90, een flexibel, sterk en licht materiaal dat een comfortabele, aansluitende pasvorm biedt. 

Meer informatie

www.marcolin.com