Ontdek de Marcolin herfst/winter collectie 2020 op Mido

Diesel Eyewear

DL0319

Een ‘rock spirit’ definieert deze stijl, een halve randvorm in acetaat en metaal die zorgen voor een interessant contrast. De glazen lopen tot aan de zijkanten van het montuur voor maximale dekking. De pootjes, afgezet met het “Diesel” -logo, hebben oortips van acetaat met een iconisch motief gegraveerd op metaal. De vorm roept de industriële stijl van Diesel op voor een futuristische, exclusieve uitstraling versterkt door combinaties van contrasterende tinten.

DL0322

Geometrisch piloten montuur met een ‘rock soul’, volledig gemaakt van acetaat, met glazen die tot aan de rand reiken, voor een gedurfde en eigentijdse look. De pootjes zijn gepersonaliseerd met diagonale metalen inzetstukken die de industriële stijl van Diesel oproepen en persoonlijkheid toevoegen aan het montuur.

Guess Eyewear

GU7697-S

Een glamorous uitstraling en levendig kleurenpalet animeren dit ronde damesframe met metalen brug, aangevuld met heldere accenten. De voorkant heeft een dubbele metalen contour en de glazen zijn verfraaid met kleurrijke glitter die het Guess logo vormen.

Swarovski Eyewear

SK0280

Dit montuur van Swarovski is geïnspireerd door het lichtspectrum van kristal. Door het minimalistische ronde metalen frame in combinatie met de vrolijke kleuren krijg je echt een zomerse look.

SK5366

Een rechthoekig, chique model verfraaid met een speelse regenboog touch. De mix van acetaat en metaal wordt geaccentueerd met glinsterende details van Swarovski-kristal in heldere tinten.

Tod’s Eyewear

TO0275

Dames acetaat montuur met een ruime ronde, licht katachtige vorm, afgezet met iconische lederen stiksels aan de bovenkant van de oortips.

TO0278

Een licht vierkant frame met een onderscheidende dubbele metalen laag voor de brug. De metalen oortips worden versterkt door het iconische leerweefsel.

Tom Ford Eyewear

FT0764 – Sabrina

Oversized en vierkant gevormde, helder gekleurde acetaat in een vintage sfeer. Inclusief het iconische ‘T’ logo op de voorkant en dunne, elegante oortips. 

FT0711 – Fausto

Een vierkant, strak frame met het ‘T’ -logo op de voorkant en dikke oortips. 

Meer informatie

www.marcolin.com