Ontdek de lichte en comfortabele lijn van Esprit

De looks van Esprit, met hun modieuze lichtheid en elegantie, zijn allemaal veelzijdig, aantrekkelijk, stijlvol en altijd up-to-date. Dit populaire merk heeft de gave om klassiek kleermakerswerk te combineren met moderne ontwerpen.

Het resultaat: een verfijnde, alledaagse stijl in spannende, hippe kleuren, met een goede pasvorm, waardoor het fijn aanvoelt.
De lente kondigt een nieuwe Esprit brillencollectie aan voor mannen en vrouwen – hoogwaardige eyewear met een perfecte pasvorm. Comfort is essentieel voor Esprit en deze lijn biedt lichte, comfortabele modellen in verschillende materiaal combinaties, zoals glanzende metalen, roestvrij staal, Ultem en rubber. Esprit valt op door bijzondere kleuraccenten en spannende, overheersende tinten: felle roodtinten, luchtige blauwtinten en verfijnde lilatinten gemengd met ingetogen metallic nuances.

Materiaalcombinatie (ET33415, ET33416, ET33417)

Esprit duikt in innovatieve combinaties van materialen en experimenteert met kleurapplicaties voor maximaal comfort en schoonheid. De fijne, glimmende metalen lijnen van deze lichtgewicht uniseks monturen hebben hand geverfde randen of neusbruggen. Subtiele kleuraccenten komen tot uitdrukking in de opvallende rubberen veren, die zorgen voor een mooie pasvorm.

ET33415

ET33416

ET33417

Fijn en dun (ET33419, ET33420, ET33418)

De kracht van Esprit wordt duidelijk met deze elegante, comfortabele en toch zelfverzekerde monturen. Elk van deze stijlen wordt gezien als een fijn, modern minimalistisch profiel dat lichtjes op het gezicht rust, en geven daarmee een nieuwe betekenis aan de uitdrukking ‘nauwelijks zichtbaar’. Veren en randen zijn subtiel met hand geverfd in moderne kleuren, die een chique accent geven aan deze mooie verschijningen.

ET33419

ET33420

ET33418

Lichtgewicht en flexibiliteit (ET33421, ET33422)

Materialen van hoogstaande kwaliteit, inclusief ultra licht Ultem en super flexibel roestvrij staal gaan hand in hand om comfort en gewichtsloosheid naar een hoger niveau te tillen. Invloeden vanuit de modewereld bepalen de levendige kleuren, bestaande uit trendy lila, rode en groene tinten, zowel in verlopende tinten als solide kleuren.

ET33421

ET33422

Meer informatie

www.charmant.com