Ontdek de 5 Oceans collectie van Sea2See

Het bekroonde “seastainable” merk Sea2see presenteert zijn 5 Oceans-collectie voor lente/zomer 2022 in gloednieuwe ‘kunstwerken’ van de fotograaf Weston Fuller.

Deze vijf stukken fotografische kunst zijn gemaakt om de wilde en natuurlijke schoonheid van de 5 oceanen van de wereld te weerspiegelen, terwijl ze ook dienen als een zeer aangrijpende herinnering aan de kwetsbaarheid van ons ecosysteem, met een specifieke verwijzing naar de vervuiling van zeeplastic. Elk werk vertegenwoordigt één oceaan: de Atlantische, de Stille, de Zuidelijke, de Noordelijke IJszee en de Indische Oceaan.

De collectie kwam tot bloei toen het merk vijf jaar oud werd. “We zijn hier al meer dan 8 maanden mee bezig, vertelt François van den Abeele, Founder & CEO. “Het staat symbool voor wie we zijn en wat we de afgelopen jaren hebben bereikt door te pionieren met een duurzaam of zoals we zeggen ‘zeeduurzaam’ en circulair systeem voor het produceren van brillen, ontworpen voor mensen overal ter wereld. Dit is de tweede keer dat we met fotograaf Weston Fuller werken, en het was onze bedoeling om de aandacht te vestigen op de noodsituatie in het klimaat en de dreiging van plasticvervuiling in de zee met een krachtige visuele ervaring door middel van gedenkwaardige, emotionele fotografische kunstwerken.”

De 5 Oceans-collectie bestaat uit 6 unisex-modellen die worden gekenmerkt door unieke op de zee geïnspireerde schaduw- en golfeffecten en details geïnspireerd op de zee, zoals schelpeffecten aan beide zijden van de frames. De collectie weerspiegelt een palet van natuurlijke, op zee geïnspireerde kleuren en texturen die zijn ontwikkeld om de tinten van de oceanen weer te geven. Elk van de fotografische werken in de serie van vijf is gemaakt rond een bepaald inspiratiepalet, van zwart, rood en geel tot blauw en groen.

Meer informatie

www.sea2see.org