Öga Skarp: eigentijdse verfijning 2016

Bij Öga staan design en functionaliteit aan de basis van de herencollectie. Bij het ontwerpen van de Skarp, heeft de ontwerper ervoor gekozen om zich te focussen op het zintuiglijk design.

De combinatie van volume en het stijlvol gebruik van materialen maakt dit ultra lichte aluminium montuur een creatieve benadering van oogmode. Discrete lijnen in een eigentijds karaktervol montuur en uitzonderlijk comfortabel.

De Skarp is voorzien van een monoblock. Het aluminium voorstuk definieert de ogen, terwijl de aluminium veer opvallend eenvoudig is gebleven. De gekleurde flexveer, omhult met opengewerkt polyurethaan rubber, geeft de bril een moderne look.

Er wordt standaard een torx schroevendraaier bij het montuur geleverd om krassen rondom de bakschroef te voorkomen. Mat of geborsteld geanodiseerd aluminium zorgt voor diepe kleur afwerkingen en beschermt ook extra tegen corrosie.

De Öga Skarp is beschikbaar in een palet van 6 kleuren, namelijk: kastanje bruin, staalgrijs, antraciet, zwart, blauw en rood. De Skarp is zeer geschikt voor multifocaal en verkrijgbaar in de maten 53 tot 57.

Öga: producten voor de moderne man op zoek een mooi, onderscheidend montuur met een creatief verschil en een ongekend comfort.

www.facebook.com/OgaEyewear