Ofar stelt twee nieuwe collega’s voor

Ofar stelt graag twee nieuwe collega’s voor; Rachel en Erna. 

Hoi Rachel, stel je eens voor aan de lezer!

Ik ben Rachel, 30 jaar oud en woonachtig in Zeewolde met mijn vriend en drie katten. Na een groot deel van mijn jeugd te hebben doorgebracht in het buitenland ben ik blij weer terug in Nederland te zijn.

Welke functie ga jij vervullen bij Ofar?

Ik ben altijd op zoek naar een manier om mij creatief in te zetten en bij Ofar heb ik deze kans dubbel en dwars gekregen. Van commercieel binnendienst medewerker tot DTP, fotograaf en tot  helpen om de website te onderhouden. Mijn werk is nu heel gevarieerd en ik kijk iedere ochtend weer uit naar de nieuwe uitdagingen die Ofar mijn kant op schuift. Mijn ervaring met brillen is gelimiteerd, hiervoor ben ik onder anderen signmaker, technische dienst en DTP/reprograaf bij de gemeente geweest. Laat maar komen Ofar! We gaan er iets moois van maken.

Hoe zouden je vrienden/familie jou omschrijven?

Enthousiast, spontaan en creatief.

Waar ben je te vinden in je vrije tijd?

Overal en nergens, mijn interesses zijn erg breed. Ik zit heel graag aan mijn motor te sleutelen of achter de schildersezel, zingend in de keuken, geconcentreerd aan het gamen of ontspannen met een boek of puzzel.

DILEMMA: Leven zonder camera’s of zonder internet?

Ik denk dat ik een leven zonder internet zou kiezen. Ik hou van leven in het moment en mij verbinden met mensen en ik merk dat ondanks de oneindige contacten die je kunt leggen over het internet het echt verbinden met mensen steeds lastiger gaat. Daarnaast game ik toch niet online dus mis ik daar niks aan. Zonder camera zou ik alle lieve mensen die ik in mijn leven heb gehad niet bij me kunnen dragen en dan liever een foto van de mensen die ik liefheb dan contact met een biljoen vreemden. Daarnaast zou Instagram wel saai zijn zonder foto’s.

Meet Erna Ruijne | Medewerker binnendienst/DTP

Hoi Erna, stel je eens voor aan de lezer!

Hoi, ik heet Erna Ruijne, 54 jaar oud, geboren in Drenthe en woon al weer 23 jaar in het Lelystad. Ik heb een dochter van 17 jaar en een eigenwijze rode kat. Ik ben opgeleid als grafisch ontwerper en zit zo’n 30 jaar in het creatieve vak.

Welke functie ga jij vervullen bij Ofar?

Als binnendienst medewerker en grafisch vormgever, waarbij klantencontact centraal staat.
Ik verzorg de bedrukte brillendoekjes, lenscleaners en brillenetuis. Daarnaast verzorg ik samen met mijn collega’s ook social media, het interne communicatiemateriaal en het drukwerk.

Hoe zouden je vrienden/familie jou omschrijven?

Sociaal, gezellig, enthousiast.

Waar ben je te vinden in je vrije tijd? Waarvan word jij super enthousiast?

Ik ben graag buiten in het bos of in een zeilboot op het water, maar soms ook op het hockeyveld om te kijken naar een wedstrijd van mijn dochter. Ik fotografeer veel en ik bevind me graag in het zonnetje.

DILEMMA: Zou je liever te druk zijn of verveeld? Waarom?

Ik heb liever te veel te doen. Bij Ofar is altijd genoeg te doen, dit geeft een prettige werksfeer en aan het einde van de dag veel voldoening. De dagen vliegen om. Ik heb het er erg naar mijn zin.