Nu te bestellen: art&jack collectie 2021 en art&jack X-collection!

Ofar heeft het geduld van iedereen, die de aankondigingen van de presentatie van hun art&jack collectie 2021 en de X-collection de afgelopen weken heeft gevolgd, aardig op de proef gesteld. Het wachten is nu voorbij en de brillen van beide collectie zijn nu zichtbaar en te bestellen met een pre-order op www.ofar.nl

Zowel de art&jack collectie 2021 als de art&jack X-collection voldoen aan de vaste 3 art&jack f-jes: fit, function & fashion. Elke zonnebril zit als gegoten, beschermt de ogen en zorgt voor optimaal zicht. art&jacks zijn fashionable zonnebrillen voor iedereen. Van deze nieuwe collecties zijn alle modellen overigens ook geschikt voor het monteren van correctieglazen.

Mensen die Ofar volgen op Facebook en Instagram hadden de monturen al in een flits voorbij zien komen en een glimp kunnen opvangen van de fotoshoot met modellen. Voor de presentatie van deze twee nieuwe collecties zonnebrillen op de website is gekozen voor een totaal nieuw concept. Ze zijn uitermate tevreden met het resultaat omdat het bekijken van de brillen hiermee echt een beleving wordt. Nieuwsgierig welke leuke twist ze aan hun presentatie hebben gegeven? Neem dan een kijkje op de website. Voor de overige art&jack brillen wordt deze nieuwe manier van presenteren ook doorgevoerd.

De vertegenwoordigers van Ofar kunnen vanaf nu al met de nieuwe collecties langskomen om de brillen te laten zien. Maak nu een afspraak en garandeer uzelf van levering zodra de brillen begin maart bij Ofar op voorraad zijn. De zonnebrillen verkopen zichzelf, maar Peter (06-11347000), René (06-15839322) en Jaap (06-29016452) komen graag bij u langs om ze te laten zien.